فایل ورد ارزيابي پتانسيل مهارکنندگي بازدارنده هاي استخراجي از بذر چندين گونه گياهي روي آنزيم هاي کربوهيدراز در پروانه مينوز گوجه فرنگي

لینک دانلود

فایل ورد ارزيابي پتانسيل مهارکنندگي بازدارنده هاي استخراجي از بذر چندين گونه گياهي روي آنزيم هاي کربوهيدراز در پروانه مينوز گوجه فرنگي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد ارزيابي پتانسيل مهارکنندگي بازدارنده هاي استخراجي از بذر چندين گونه گياهي روي آنزيم هاي کربوهيدراز در پروانه مينوز گوجه فرنگي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد ارزيابي پتانسيل مهارکنندگي بازدارنده هاي استخراجي از بذر چندين گونه گياهي روي آنزيم هاي کربوهيدراز در پروانه مينوز گوجه فرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد ارزيابي پتانسيل مهارکنندگي بازدارنده هاي استخراجي از بذر چندين گونه گياهي روي آنزيم هاي کربوهيدراز در پروانه مينوز گوجه فرنگي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : پنجمين همايش سراسري کشاورزي و منابع طبيعي پايدار

تعداد صفحات :9

چکیده مقاله:

مینوز گوجه فرنگی (Tuta absoluta (Meyrick (Lep.: Gelechiidae آفتی است که متعلق به خانواده Gelechiidae بوده و به طورچشمگیری تولید گوجه فرنگی در جهان را تحت تأثیر قرار داده است. در اثر تغذیه لاروها، داخل مزوفیل برگ حفره ایجاد میشودو همچنین میوه ها به محض تشکیل، می توانند مورد حمله قرار گیرند. امروزه از بازدارنده های آنزیم های گوارشی در جهت تولیدگیاهان تراریخته مقاوم به آفات استفاده می شود. با توجه به اینکه اولین قدم در راه رسیدن به این هدف شناسایی آنزیم هایموجود در لوله گوارشی است، در پژوهش حاضر بازندارنده ها از گیاهان گندم (Triticum spp)، داتوره (Datura stramonium)،پیچک (Convolvulus arvensis) و نخود (Cicer arietinum) استخراج شدند. نتایج نشان داد میزان مهارکنندگی بازدارنده های نخود، پیچک، گندم و داتوره روی فعالیت آنزیم آلفا گلوکوزیداز به ترتیب 22، 29، 27 و 36 درصد، بتا- گلوکوزیداز به ترتیب 96، 30، 22 و 16 درصد، آلفا گالاکتوزیداز به ترتیب 58، 21، 31 و 17 درصد و بتا گالاکتوزیداز به ترتیب 43، 39، 18 و 32 درصد محاسبه شد. بنابراین، بالاترین میزان مهارکنندگی مربوط به گیاه نخود می باشد.

توضیحات بیشتر