فایل ورد اثرتيمار فراصوت بر خصوصيات فيزيکي فيلم خوراکي کفيران

لینک دانلود

 فایل ورد اثرتيمار فراصوت بر خصوصيات فيزيکي فيلم خوراکي کفيران دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثرتيمار فراصوت بر خصوصيات فيزيکي فيلم خوراکي کفيران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثرتيمار فراصوت بر خصوصيات فيزيکي فيلم خوراکي کفيران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثرتيمار فراصوت بر خصوصيات فيزيکي فيلم خوراکي کفيران :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس یا همایش : پنجمين همايش سراسري کشاورزي و منابع طبيعي پايدار

تعداد صفحات :8

چکیده مقاله:

کفیران پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسم های دانه های کفیر می باشد که می تواند فیلم های با ظاهری مناسب تولید نماید. ویژگی های فیزیکی اکثر فیلم های خوراکی ضعیف می باشد. به نظر می رسد امواج فراصوت راه حلی مناسب برای بهبود ویژگی فیلم های خوراکی شود. بنابراین در این مطالعه تأثیر امواج فراصوت (5، 15 و 30 دقیقه) بر ویژگی های فیزیکی فیلم کفیران مورد بررسی قرار گرفت. امواج فراصوت به طور معنی داری نفوذ پذیری بخار آب و رطوبت فیلم های تولیدی را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داد و با افزایش زمان در معرض قرارگیری امواج فراصوت پارامترهای مذکور کاهش بیشتری یافتند. بطور کلی نتایج این پزوهش نشان داد که استفاده از تیمار فراصوت نقش چشمگیری در بهبود خصوصیات فیزیکی فیلم خوراکی کفیران دارد.

توضیحات بیشتر